Gräddat, eller avbakat som Martin säger, och bara ljuvligt gott! Visserligen jäste det inte så mycket som jag trodde. Bör nog göra lite tjockare baguetter från början - men så gott! Rejäl skorpa, fin sälta och seg struktur. Smaken är så genuin att man känner en ordentlig fläkt av gamla brödtraditioner. I morgon blir det rejäl lördagsfrukost med te och surdegsmackor i stället för den gamla gröten. Myspys.
30 oktober 2009
Färdigt!
Gräddat, eller avbakat som Martin säger, och bara ljuvligt gott! Visserligen jäste det inte så mycket som jag trodde. Bör nog göra lite tjockare baguetter från början - men så gott! Rejäl skorpa, fin sälta och seg struktur. Smaken är så genuin att man känner en ordentlig fläkt av gamla brödtraditioner. I morgon blir det rejäl lördagsfrukost med te och surdegsmackor i stället för den gamla gröten. Myspys.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar